kirjat

valokuvat


suakkunoita

Pilvipolun kennel


maatiaiset

sh-ori Pilven Poika
arkisto

yhteystiedot

Maatiaisten matkassa -kirja

Kirjan etukansi

Jos elämäsi on yksitoikkoista, hanki vuohi! Hyppää korskean köyhänliinakon kieseille! Maistele Voikukan maitoa! Vaella koirien ja susien kanssa Pohjois-Karjalan vaaroilla!

Suomenhevonen, länsisuomenkarja, kyytöt, lapinlehmät, suomenlampaat ja -vuohet, pohjolan mehiläinen, maatiaiskissa ja kotimaiset koirarodut ovat olleet vahvasti mukana suomalaisten elämässä. Kirjassa esitellään sanoin ja kuvin kaikki maatiaisrotumme, selvitetään niiden uhanalaisuutta ja pohditaan tulevaisuuden säilytystyötä.

Kirjan on kustantanut Maahenki ja taittanut Sanni Seppo. Kirja on myynnissä kirjakaupoissa ympäri Suomea ja useissa nettikaupoissa. Suoraan kustantajalta sen saa 30 eurolla.

Voit tiedustella kirjaa myös suoraan minulta ja otan mielelläni vastaan palautetta kirjasta.

Yksi päätavoitteeni kirjan kirjoittamisessa on saada suomalaisille maatiaiskotieläimille positiivista julkisuutta. Voin katsoa onnistuneeni. Kirjastani ja maatiaisista tehtiin tietoisku televisioon Itä-Suomen uutisiin. Sama ohjelma esitettiin myös valtakunnan verkossa TV 2:ssa Provinssi-ohjelmassa. Radiossa minua on haastateltu kesän aikana molemmissa paikallisradioissa ja yle 1:llä kulttuuriohjelma Kultakuumeessa. Kirjaani ja maatiaiskotieläimiä on esitelty tekstein ja kuvin ainakin seuraavissa lehdissä: Helsingin Sanomat, Suomen Luonto, Kotiliesi Maalla 2b, Suomenmaa, Pirkanmaan sanomat, Karjalanmaa, Pielisjokiseutu, SuomenhevosSanomat ja Karjalainen. Vierailin lokakuussa 2006 kirjamessuilla Maahengen osastolla esittelemässä kirjaani.

 

Kirsti ja maatiaiset Opettaja-lehdessä

Eläköön maatiainen!

Lehtiarvosteluja kirjastani